Ve včerejších večerních a nočních hodinách proběhl v centru Prahy pokerový turnaj pro zvané, kterého se účastnili zástupci silných korporací, a několik šťastlivců, kterým se podařilo zakoupit vstupenky dříve, než si je nenasytní korporáti skoupili přímo pro sebe.

Celkově se hrálo o devadesát tisíc Eurodolarů, kdy první místo obdrželo šedesát, druhé třicet tisíc. Na prvním místě se umístila Martina Oktábcová z Fuchi a potvrdila tak, že vysokoškoláci nejsou mistři pouze ve svém studijním oboru, ale i v mnohých dalších, například umění alkoholové rezistence, nebo právě znalosti hazardních her.

DSC_0200

Martina Oktábcová (vlevo) před vítěznou hrou

“Děkuji našemu generálnímu za možnost účastnit se tak prestižního turnaje. Na výhru jsem náležitě pyšná, a pořádně si to s lidmi z oddělení užijeme. Uděláme si s v práci takovou malou párty. Zítra to pořádně roztočíme,” sdělila nám veselá výherkyně. Narážela tím na skutečnost, že General Manager Fuchi, René Filuta, byl před turnajem příliš společensky unaven, neboť popíjel příliš mnoho saké a whisky se sborem nově jmenovaných výkonných managerů Fuchi. A na dnešek a zítřek si vzal sick day.

DSC_0195

DSC_0193

Jako druhý skončil Dragan Šarić, který prokázal, že na škole, spíše než přednášky, obrážel švýcarské hazardní domy. “Druhé místo beru jako potvrzení toho, že jsem ze studentských let ještě všechno nezapomněl,” odtušil v dobrém rozmaru Dragan Šarić.

Je sice pravda, že Alexander Boss na Draganovu adresu utrousil jízlivou poznámku o tom, že “Dragan je věčně druhý,” avšak tento představitel nejmocnější korporace vypadl v turnaji jako úplně první. Snad pan Boss spravuje svoji korporaci o něco lépe, než hraje, protože jinak by to bylo tragické. Bohužel, jeho výkon a následné společenské aktivity nedávají naší redakci příliš velkou důvěru do Bossových schopností. Prostě, když jste břídil v pokeru, jak můžete zvládnout jiné podstatné věci, jako je golf, nebo řízení ekonomiky?

22426125_819652671541351_1827619303_o

Dragan s Melanií

Dragan Šarić se na pokerovém turnaji objevil se svou snoubenkou Melanií Sidorovou, kterou Dragan pohřešoval od posledního korporátního bowlingového setkání. Jak se mohli všichni kolem přesvědčit, Melanie se těší dobrému zdraví, a krátký výlet do Švýcarska jí rozhodně pomohl.

Na turnaji chyběl jak Julio Novotný, tak Hannah Flores. Podle interních zdrojů se pan Julio Novotný účastnil premiérového rautu filmu s erotickými prvky Kráska z Pošumaví, a Hannah Flores se na poslední chvíli omluvila kvůli neodkladným pracovním povinnostem.

VIP hosté byli obsluhováni proškoleným personálem, raut byl na úrovni prestiže celé akce, a online-streaming červeného koberce před budovou Casina, který trval po celou dobu turnaje, trhal rekordy ve sledovanosti.